17. 9. 10

nekaj novega

Ja točno tako, nekaj novega... nekako sem prerasla obdobje pletenih zapestnic na mojih rokah in tako pričela nositi drugačne, bolj kaj pa vem kaj... Ampak zbirčna kot sem mi nikoli ni bila nobena všeč in tako sem prišla do spoznanja, da bo potrebno, da sama poskrbim za svoj nakit. No, natančneje za zapestnice. Pri verižicah še vedno ostajam pri eni in edini, ki sem jo dobila za 18. rojstni dan. Takšna pač sem, se preveč navežem na neko stvar in imam slabo vest, če jo zamenjam z drugo. Ja, ja čuje se totalno katastrofalno, ampak tako pač je. V treh letih sem verižico zamenjala mogoče 10x. Drugače pa non stop nosim eno in isto, iz belega zlata z majhnim okroglim obeskom...

No in tako je nastala moja prva zapestnica:
 

Čisto v letošnjih modnih barvah. Njena izdelava je sledila mojemu shopingu, ki je bil že skrajno nujen in je rahlo posušil mojo denarnico:) Ampak ostalo bo dovolj denarja za izlet v Prago. 

Ker pa se začenja tudi novo šolsko leto bo potrebno počasi se pričeti navajati na organiziranost, ki je v teh 3 mesecih ravno ni bilo zaslediti pri meni. Hja, kaj čmo tako mi paše. In ker sem lani imela dva rokovnika, ampak oba malo popisana sem enega izmed njiju letos samo malo preoblekla in prekrila datume. Kako, pokažem prihodnjič. Že s slikanjem naslovnice sem imela čisto preveč težav v temle trapastem vremenu... katastrofa.  In kako izgleda moj "novi" rokovnik? Nekako takole:

 

Prijavljam pa ga na izziv CRAFT-alnice , kjer so tokrat želeli nekaj na temo "gremo v šolo". Prav tako pa beležko prijavljam na tuj izziv pri Hanna and Friends, kjer so želeli vse drugo samo ne čestitke. 
For challenge at Hanna and Friends i made a notebook for school. They want anything but a card.

 

6 komentarjev:

Biljana pravi ...

Luštna zapestnica, najboljše je ko si sam narediš nakit,saj točno veš kaj in kako ti je všeč. Pa veliko sreče na izzivih.

Jenny pravi ...

Gefällt mir gut,dein Werk.

Goga pravi ...

Huda zapestnica in res čisto v trendi barvi, fajn jo nosi.
Doma izdelan organizator ti bo v prihajajočih mesecih zagotovo pričaral nasmeh na obrazu vsakič, ko boš pogledala njegovo platnico za notranjost pa nisem ravno prepričana :-).
Lepo , da si se nam pridružila v Craft-alnici.

Manuela pravi ...

Zelo lepa zapestnica in čudovit rokovnik. Zahvaljujem se ti, ker si se nam pridružila na CRAFT-alnici in tudi pri Hanna & Friends. :)

Lepo se imej,
ⓂⒶⓃⓊⒺⓁⒶ

BojaMoja pravi ...

V takle organizator si je pa bolj prijetno zapisovati ♥ ♥ ♥

Asyyka pravi ...

Si je definitivno res bolje zapisovat v takle lep organizator (sicer bi bil še mnogo lepši, če bi bil oranžen - ampak to je že druga zgodba:D:D:D)

Hvala vsem za pohvale .)