11. 10. 10

Darilce

Že več kot mesec dni je odkar sva z dragim praznovala tretjo obletnico. Nekako nimava navade se obdarovati na ta dan, ker pač nama to predstavlja samo neko številko. Sva si pa vseeno takrat avgusta privoščila večerjico v nama najljubši restavraciji blizu Poreča. Je poceni (ribja plata z odločnimi ribami 100 kun). To je nekako že najin standard, ko sva tam na morju... Ampak meni tokrat vseeno nekaj ni dalo miru. Namreč, dragi je v zadnjem mesecu močno spremenil stil svojega oblačenja. Srajčke so zamenjale majčke in tenise malo bolj elegantni čeveljci. Ampak hlače mu je pa na pasu držal še vedno star zelen pas.... a-a ni šlo :) In seveda sem morala poskrbeti za dodelan imidž. Ne saj lažem, v Modiani so imeli res poceni moške pasove iz pravega usnja, takoj so mi bili všeč, ker so tako športno - elegantni. In seveeeda, da sem rabila izgovor, da ga kupim (za božič mi bo gotovo žal hehe).

In tako sem mu kupila pas. Ker pa jaz ne bi bila jaz, če bi mu ga kar tako predala je dobil lično škatljico z najino slikico.


 
In vse skupaj se mi ravno ujame z izzivom, ki ga tokrat pripravljajo pri Craftalnici , kjer tokrat želijo škatlice. Pas je že v uporabi, škatlico pa je tudi postavil na poličko in mu krasi sobo. Namenoma je bila namreč izdelana v teh barvah, saj se odlično ujamejo z barvami njegove sobice :)

3 komentarji:

Lenka pravi ...

Preslatko!!!

Manuela pravi ...

Čudovito! Dobra ideja zapakirana v lično škatlico. :)

Hvala, ker sodeluješ na 14. izzivu CRAFT-alnice ! :)

Lepo se imej,
•*´¨`*••♥ Manuela ♥••*´¨`*•

BojaMoja pravi ...

Čudovita škatlica - je uporabna in primerna za lepe spomine :)