11. 2. 10

jezna kot ris....

Ravnokar sem prijetno slabe volje in na meji da nekomu naredim nekaj zelo slabega. No mislim sistem na našem faxu je za ubit. Asistentka je sposobna takšnega zajebavanja ljudi v glavo, da rezultate kolokvija, ki je pogoj za izpit (torej moraš met opravljenega, da sploh lahko greš na izpit) poslala ob 6ih zjutri. Je potrebno omeniti, da je izpit DANES ob 11ih? Najbolj se mi smilijo tisti, ki niso nardili pa so se vseeno učili za današji izšit sedaj pa so izvedeli, da dejansko ne morejo iti na izpit. Mogoče še ta zadeva ne bi bila tako sporna, če ne bi imeli jutri še enega izpita, za katerega se večina še ni učila, in če ne bi bil naslednji rok za kemijo šele junija, kar pomeni, da se niti spolnili ne bodo več nič kar so se naučili za danes. Kakšen sistem je to? Mislim, saj sem pričakovala zajebavanje v glavo s prihodom na fax ampak tole je pa preseglo vsa moja pričakovanja, res.


No pa da pokažem še 2 čestitki, sem morala probat tole tehniko in mi je kar preveč všeč:P

Najprej je bila poizkusna, se vidi na čestitki, da sem najprej narobe zapognala:P ampak nakonc je vseeno izpadlo lepo in pač je tuki ker je.


Druga pa je bolj srčkasta, polna srčkov. Ključek na njej je hmm iz domače zaloge, ali kako bi rekla iz tistega kupa stvari; enkrat vse prav pride. Pa je res prav prišlo:D Jo bo pa dobil moj fant na poseben dan (in ne to ni valentinovo, ker noben od naju ni ravno privrženec tega), jo bo pa dobil za najino obletnico no obletnico pa pol:P ampak kar tako malo po pošti, samo upam, da jo bom spravila pravi čas na pošto:D:D sem bolj lesena glede tega, mi skoraj vedno pošto pred nosom zaprejo, ko jst nujno rabim znamko

Ni komentarjev: